Голова Центрального виборчого комітету Росії Елла Памфілова відреагувала на заборону представниці РФ на Євробаченні-2017 в'їжджати на територію України.

Колишня уповноважена з прав людини шокована тим, що Захід ніяк не вплинув на рішення Служби безпеки, пишуть російські ЗМІ.

"Мені навіть не хочеться нічого казати на адресу України. Справа не в ній, там усе зрозуміло, це без коментарів. Мене більшою мірою пригнічує, що реакції немає з боку Європи, з боку так званого західного світу, який іноді з пристрастю, вибірково відстоює принципи толерантності, свободи слова, інші демократичні цінності", - заявила Памфілова.

За словами чиновниці, її дуже засмучує "лукава вибірковість" закордоння.

"Україна ніколи б не дозволила собі так поводитися за її бажання йти в Європу, якби на все, що там відбувається в усіх напрямках, була чесніша реакція, з відкритими, а не з закритими очима того самого Заходу, куди вона прагне. Тому в мене більшою мірою претензії не до України, а до тих, куди вона прагне", - додала Памфілова.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Київ під загрозою віялових відключень світла: ситуація "контрольована", але не дуже Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно В Україні готується революція у житловій сфері
Показати ще

Як раніше повідомляв інформаційний портал "Знай.ua", Самойловій дозволили заспівати в Києві, але по телефону.