На Філіппінах місцева поліція вирішує питання про порушення кримінальної справи проти жінки, яка надто кардинально покарала власу онучку.

Десятирічна дівчинка вкрала 20 песо, це близько 50 центів США, і потрапила під гнів дорогої бабусі, яка вирішила раз і назавжди відучити онучку від звички привласнювати чуже: жінка відрізала їй палець. Резонансна подія сталася 19 квітня на острові Мінданао. Про це пише видання Inquirer.

Одна з представниць місцевої влади розповіла, що жінка не дуже розсердилася, якби це сталося вперше. За її словами, в цілому дівчинка вкрала майже 7 тисяч песо - приблизно 150 доларів США. Сусіди сімейства розповіли, що дитину не можна звинувачувати в крадіжці: дівчинка на вкрадені гроші купувала собі хліба.

Зараз постраждала перебуває під наглядом соціальних працівників в спеціалізованому центрі.

Раніше інформаційний портал "Знай.ua" писав про те, як президент Філіппін розповів про ступінь своєї жорстокості: він готовий відрізати голови і з'їдати людські органи.

Популярні новини зараз
Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф Екс-командир звернувся до тих, хто шукає багатодітних дружин та бабусь як "страховку": "Є ще один варіант..." Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося
Показати ще