Утікач та екс-прем'єр Микола Янович Азаров, який невідомо, прославився більше своєю абсурдною політикою або дивною говіркою, надумав повертатися в Україну. Вірніше, він «не виключає» повернення , як заявив в ефірі програми «Велике інтерв'ю великого політика на телеканалі 112 в суботу, 16 лютого.

Як сказав Азаров, звинувачення, які проти нього висунули співвітчизники, нанесли йому «певну рану, важку», і в Україну він особливо поспішати не буде, але збирається це зробити, якщо українці «прокинуться від дурману» і «встануть на правильний шлях».

"Я бажаю всім українцям і Україні насамперед прокинутися від того дурману, який зараз повис над нами, встати на правильний шлях і домогтися того, щоб стати благополучною, розвиненою країною", – сказав Азаров.

"От якщо тебе протягом п'яти років ображають, як на це реагувати? Разом з тим якщо я буду потрібен Україні, ще раз підкреслюю, якщо буду потрібен. Якщо будуть потрібні мої знання і досвід, я подумаю. Але рватися ось так, що все кинув і побіг я не буду. Тисячу разів подумаю, перш ніж прийняти рішення на цей раз", – заявив він.

Популярні новини зараз
Молитися на індексацію не доведеться: українцям підказали, як збільшити пенсію Не виїде закордон ніхто: у Міграційній службі закликали українців до перевірок Всі дані передадуть до податкової: доведеться заплатити за кожен метр Кого не мобілізують до армії: перелік професій
Показати ще

Нагадаємо, приятель Азарова, екс-президент Віктор Янукович, коротко описав своє життя в Росії: «Мене кинули як лоха».

На черговий "прес-конференції" в Москві побіжний президент Віктор Янукович розповів, як його "кинули" Німеччина, Франція і Польща, відповідав з папірця на питання російських пропагандистів про вибори в Україні і заявив, що "радий бачити без петлі на шиї" українського журналіста.

Нагадаємо, Генеральна прокуратура України оголосила про завершення розслідування у справі розстрілів на Майдані в 2014 році.

Знай.иа повідомляв, що суд визнав Януковича невинним.

Також "Знай.uа" писав про те, що Пшонку з сином і Азарова-молодшого чекають в Україні.

Також ми писали, що колишнього прем'єр-міністра посадять на сім років: усі подробиці.

Нагадаємо, що у Національному антикорупційному бюро заявили про початок провадження за фактом можливих зловживань владою та службовій недбалості прем'єр-міністра України Володимира Гройсмана.

Як повідомляв портал Знай.uа голова міністерства оборони Британії Гевін Вільямсон міг бути організатором антикампанії, спрямованої на відставку прем'єр-міністра Великобританії Терези Мей.

Також портал Знай.uа писав, що колишній прем'єр-міністр Микола Азаров, один з головних "героїв" часів екс-президента-втікача Віктора Януковича, зганьбився висловлюванням про Майдані. Відповідне фото опублікував журналіст Денис Казанський.