Кандидат у президенти України Володимир Зеленський записав відеозвернення, де попросив виборців обрати очільників держаних посад.
Відповідне відео з'явилося на сторінці Зеленського у соціальних мережах у понеділок, 25 лютого.
Кандидат в президенти попросив допомогти вибрати, зокрема, кандидата на пост прем'єр-міністра, генерального прокурора, міністра закордонних справ, голови СБУ та міністра оборони.
"Кому подобається, коли президент призначає на посади свого кума або армійського друга? Чому так відбувається вже 28 років? Ми разом з тобою написали програму "Україна мрії". Зараз наступний крок - команда мрії", - заявив Володимир Зеленський.

Він закликав українців заходити на сайт його команди і там пропонувати свої варіанти.
"Зробимо це разом", - додав Зеленський.

Володимир Зеленський
Володимир Зеленський

У коментарях під відео підписники активно почали пропонувати своїх кандидатів і підтримали артиста в ініціативі взяти участь в президентських виборах 31 березня 2019 року.
"Комара Комарович Комаровського на охорону здоров'я і тільки його!", - написали під відео.
"Zpsanek МВС. Людина роками веде активну позицію і показівает єто нам всім. Ось таких б людей на всі місця знайти!", - додали.
"Станіслав Боклан міністр культури, якщо міністр охорони здоров'я Комаровський, то тоді його зам Валерій Ославський!", - відзначили

Нагадаємо, що Київський міжнародний інститут соціології (КМІС) провів опитування серед потенційного електорату стосовного того, за кого б вони голосували, якби вибори проводилися в середині лютого. Як виявилося, лідерство у списках вкотре отримав кандидат від "Слуги народу" Володимир Зеленський.

Як повідомляв портал "Знай.ua", чи може Зеленський виграти вибори: експерт проаналізував реальні шанси "смішного кандидата". "Він розбурхав море, але ризикує потонути".

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Також "Знай.ua" писав про те, що нещодавно на офіційній сторінці гумористичної студії "Квартал 95" в Facebook був опублікований новий фрагмент з третьої частини серіалу "Слуга Народу".