Глава українського «Нафтогазу» вже заробив ціле багатство, перебуваючи на своїй посаді

Про це повідомляє Рoliteka.

Про це в програмі «Не добрий вечір» заявив її ведучий Ігор Лесев.

«Подивіться на фінансовий план «Нафтогазу» на поточний рік. Це знахабнілі звірина в кінець втратило берега. Тільки на оплату роботи якихось «зовнішніх радників» планується витратити 505 мільйонів гривень. Півмільярда! Ще раз. Це наші з вами гроші. То що ми недоотримуємо на дороги, медицину, стипендії та пенсії. Це з нашої кишені будуть оплачені нібито зовнішні радники. Банальна схема по відмиванню грошей. Коболєв – це Чічіков 21 століття», – зазначив він.

Популярні новини зараз
Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять
Показати ще

Більш того, Лесев уточнив, що в даній ситуації є «найбільш мерзенним».

«Але найбільш мерзенне. Адже всі ці зарплати, премії і радники – це не головне джерело крадіжки. Це так, на кишенькові витрати. Чисто легалізація краденого у нас же. Коболєв зі своєю скотобазою обкрадає нас на іншому. На різниці ціни на газ», – підкреслив він.

Як повідомлялося раніше, генеральний директор НАК «Нафтогаз» Андрій Коболєв отримує річну зарплату в розмірі близько 342 млн гривень

Про корупційні схеми в компанії і непомірно високих зарплатах керівної верхівки розмірковує у своєму блозі Георгій Милославський.

У зв’язку з обуренням в суспільстві з приводу високих зарплат Коболєва і його команди, Кабінет Міністрів України -100%-ий власник НАК «Нафтогаз» вирішив знизити апетити мендежмента компанії.

Так, прем’єр-міністр Володимир Гройсман заявив, що Кабмін не буде пролонгувати контракт з чинним головою правління НАК «Нафтогаз» Андрієм Коболевым, який завершується 22 березня 2019 року.

Сам Андрій Коболєв не згоден з таким рішенням і зголосився працювати безоплатно. Своє бажання залишитися в компанії він пояснив тим, що його команда протягом п’яти років працювала над Стокгольмським арбітражем і вирішувала, як вибудувати максимально вигідні відносини України з Росією.