Лідер партії "Батьківщина" Юлія Тимошенко звернулася до уряду України з проханням про відставку міністра соцполітики Андрія Реви. Політик впевнена, що це має стати адекватним покаранням за жорсткі висловлювання міністра про жителів окупованих територій Донбасу.

Про це стало відомо завдяки повідомленню Юлії Тимошенко на сторінці в соцмережі Facebook.

Юлія Тимошенко
Юлія Тимошенко

"Днями міністр соціальної політики Рева, в інтерв'ю ВВС, назвав жителів так званих "ЛДНР" - "гидотою", згодом непереконливо намагаючись робити вигляд, що журналісти його неправильно зрозуміли.

Андрій Рева
Андрій Рева

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

"Є такий різновид провладної недорікуватості і невігластва, яка при певних умовах перетворюється на загрозу державним інтересам. І це саме той випадок. Висловлювання міністра - це вже не особиста дурість, а позиція офіційної урядової структури. Структури, яка за своїми повноваженнями покликана захищати громадян України та дбати про їх інтереси", - написала Тимошенко.

На думку політика, люди, що займають високі пости, повинні дотримуватися певних моральних меж. Тимошенко підкреслила, що нинішня влада втратила довіру українців, і це красномовно показали результати президентських виборів.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що лідер "Батьківщини" Юлія Тимошенко вважає, що запропонований партією "Самопоміч" закон "Про президента" суперечить Конституції. Про це відомий політик повідомила в суботу на своїй сторінці в Facebook.

"Про ідею переглянути повноваження президента. Як на мене, запропонований "Самопоміччю" закон суперечить Конституції. До того ж, країні набридли політичні інтриги, перетягування повноважень і спроби змінити правила під час гри", - написала Юлія Тимошенко.

Нагадаємо, названо справжній рейтинг Порошенка: 25% немає навіть і близько.

Як повідомляв Знай.uа Патріарх Філарет освятив у Києві 10 тис пасок для українських воїнів.

Також Знай.uа писав, Порошенко програв через те, що його політтехнологи "відстали від життя", - експерт.