У ніч на неділю, 21 липня, правоохоронці зафіксували першу спробу фальсифікації результатів позачергових парламентських виборів на одній з дільниць виборчих комісій Бахмута Донецької області.

За словами спікера Національної поліції України Ярослава Тракала, "в школі м. Бахмут, де знаходиться 624 ДВК, члени комісії підписали незаповнені бланки протоколів із підсумками результатів голосування".

"Залишалося в потрібний момент вписати прізвище кандидата-„переможця“ або „правильну“ назву партії", — написав Тракало на своїй сторінці в Facebook.

Спікер підкреслив, щойно на місце прибули правоохоронці Бахмутського відділення поліції, члени комісії залили чорнилом підписані протоколи з метою приховати сліди злочину.

Ніч перед виборами.. Задовго до початку голосування на одній з дільничних виборчих комісій Донеччини народне...

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще
Geplaatst door Iaroslav Trakalo op Zaterdag 20 juli 2019

За цим фактом правоохоронці порушили кримінальне провадження за ч.4 ст. 158 Кримінального кодексу України — «…фальсифікація виборчих документів, підсумків голосування».

Санкція статті передбачає від 7 до 10 років ув’язнення.

Нагадаємо, у "Слуги народу" допускають варіант коаліції з партією Святослава Вакарчука "Голос" і ВО "Батьківщина" Юлії Тимошенко.

Як повідомляв портал Знай.ua, експерти розкрили цікаві деталі про те, з ким доведеться об'єднуватися "Слузі народу" Зеленського

Також Знай.ua писав про те, хто має найбільше шансів виграти на мажоритарних округах