Президент України Володимир Зеленський запропонував на посаду міністра оборони Андрія Загороднюка. Про це повідомляє журналіст Романенко в своєму каналі в Telegram.

"Зеленський запропонував Андрія Загороднюка на посаду міністра оборони. Як на мене, нормальний вибір. Андрій відмінний топ-менеджер і він розбирається в проблематиці Міноборони", - сказано в повідомленні.

Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

44-річний Загороднюк є екс-керівником проектного офісу реформ Міноборони. Крім Київського національного університету їм. Т. Шевченка, політик може похвастяться навчанням к Оксфорді і в Університеті Варвік. За його спиною 16 років досвіду на керівних посадах у гірничодобувній і виробничій галузях. Керує компанією "Діскавері Бурове обладнання".

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу.

З 2014 року Загороднюк є громадським діячем і волонтером. З 5 липня 2019 року є позаштатним радником президента Зеленського.

Загороднюка обрали міністром оборони. Кандидатуру політика на пост підтримали 314 нардепів.

Нагадаємо, Рефат Чубаров благає Зеленського змінити Конституцію.

Як повідомляв портал Знай.uа, Подоляк порівняв перші 100 днів Зеленського і Порошенка.

Також Знай.uа писав про те, Дмитра Разумкова зі "Слуги народу" призначили спікером.