У Росії під час військових навчань Грім-2019, керівником яких був глава РФ Володимир Путін, стався колапс. Відтак, не вдалося запустити одну із балістичних ракет з підводного човна. Про таке пиши видання "Ведомости".

Як відзначається, під час військових навчань атомний підводний крейсер К-44 "Рязань" мав запустити дві міжконтинентальні балістичні ракети Р-29Р, однак інша "не стрельнула"

"Друга Р-29Р не вийшла з шахтної пускової установки, і субмарина повернулася в пункт постійного базування з не відстріляною ракетою", - йдеться в повідомленні.

Зауважується, що така ситуація могла статися через відмову деяких систем підводного човна, через які проходить команда про пуск. Щоправда, Міністерство оборони Росії спростувало повідомлення про цей інцидент. Підкреслюється, зо ракету попросту вирішили не задіювати її в навчальному ударі

Нагадаємо, раніше Зеленський та Трамп проігнорували день народження Путіна, Пєсков вже "пожалівся": "Я не бачив".

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Також Знай.uа писав про зустріч Зеленського з Трампом: Майк Помпео вставив "п'ять копійок" - з'явилася скарга.

Ще Портал Знай.uа повідомляв, що з'явився ще один свідок гучної розмови Зеленського та Трампа.