Екс-міністр соціальної політики Андрій Рева знову назвав "мерзями" українців, які проживають на окупованих територіях Донбасу. Про це пише журналіст Ірина Ісаченко на своїй сторінці в Facebook.

Як відомо, у квітні поточного року тоді ще міністр Рева дозволив собі гостре висловлювання щодо жителів Донбасу в інтерв'ю BBC. Він стверджував, що його слова вирвали з контексту, проте, схоже, залишився при своїй думці.

"Всі, хто був проукраїнський, ті виїхали. А той, хто хоче отримувати дві пенсії там і тут, нехай потерплять. Мені їх не шкода нікого, абсолютно, я вам чесно скажу. Мені шкода тих солдатів та офіцерів із сім'ями, яких вбито там через цих покидьків", – заявив Рева.

А у вівторок, 22 жовтня, у коментарях Андрій Рева висловився, що "залишилися ті, хто прийняли окупацію" і що він "не бачить необхідності жертвувати сувернитетом країни щоб повернути їх назад на умовах Кремля".

Популярні новини зараз
Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

"Зрадники і сепаратисти, навіть якщо у них в кишені був паспорт України для мене і для мільйонів тих, хто протистояв зрадникам, що покликали окупантів в нашу країну, залишаться мерзотами назавжди", - написав екс-міністр.

Тут экс-министр социальной политики Андрей Рева, который публично называл людей, оставшихся в оккупации "мразями", а...

Geplaatst door Iryna Isachenko op Maandag 21 oktober 2019

Нагадаємо, заарештований Гладковський отримав у адвокати любителя дієт Реву.

Як повідомляв портал Знай.uа, Пальчевський відзначився гучною заявою про заміну Гончарука.

Також портал Знай.ua писав, Гончарук допоможе українцям побачити Кріштіану Роналду, такий шанс буває раз у житті.