У середу, 13 листопада з'явилася інформація про замінування Верховної Ради України. Так, до поліції Києва зателефонував невідомий й повідомив про вибухівку в будівлі Ради.

Про це в Facebook повідомляє "ДТП. Київ" з посиланням на власні джерела.

"Печерський район, о 15:15 год. На "102" зателефонував невідомий чоловік з номера мобільного телефони, і повідомив, що по вул. Грушевського, 5, Верховна Рада України замінована. Через 20 хвилин буде вибух", – йдеться в повідомленні.

У Раду спрямовані слідчо-оперативна група, вибухонебезпечна служба і кінологи. За результатами перевірки буде повідомлено додатково.

У Києві замінували Верховну Раду! Печерський р-н. о 15.15 год. на «102" зателефонував невідомий чоловік з номеру...

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще
Geplaatst door dtp.kiev.ua op Woensdag 13 november 2019

Зазначимо, що про замінування Ради повідомили після прийняття скандального закону "Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо обігу земель сільськогосподарського призначення", рекомендований профільним комітетом, який вводить ринок землі в Україні з 1 жовтня 2020 року.

Мітинг під Верховною Радою проти продажу землі
Мітинг під Верховною Радою проти продажу землі

Відомо, що з 252 депутатів політичної партії "Слуга народу" за прийняття рішення проголосували 227 депутатів, утрималися - 16 і один не голосував. На засіданні були відсутні 5 народних обранців президентської фракції. Під будівлею парламенту проводять протест противники реформи.

Нагадаємо, раніше Верховна Рада прийняла закон про ринок землі

Як повідомляв портал "Знай.ua", Гончарук висловився з приводу ринку землі

Також "Знай.ua" писав, що Мендель здивувала зверненням до земляків