В Офісі Президента України Володимира Зеленського під час наради в рамках підготовки до зустрічі у Нормандському форматі затвердили п’ять сценаріїв реінтеграції тимчасово окупованих територій Донбасу.

Про це повідомляє пресслужба глави держави.

"На нараді затвердили п’ять сценаріїв реінтеграції тимчасово окупованих територій Донбасу. У рамках обговорення сценаріїв і вивчення деталей глава української держави дав доручення головнокомандувачу Збройних сил України Руслану Хомчаку найближчим часом відвідати територію проведення Операції об’єднаних сил», - йдеться у повідомленні.

В Офісі відзначили, що Володимир Зеленський чітко окреслив свою позицію щодо розв'язання проблеми. Глава держави не допускає повернення окупованих територій військовим шляхом і наголошує на необхідності досягнення миру на сході України політико-дипломатичними методами.

Секретар РНБО Олексій Данілов висловив упевненість, що за підтримки міжнародних партнерів Україна зможе повернути тимчасово окуповані території та припинити воєнні дії.

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів
Показати ще
Як повідомляв портал Знай.ua, Зеленський терміново скликав РНБО щоб обговорити питання, які стосуються зустрічі з Путіним, яка відбудеться 9 грудня у "нормандському форматі".