У понеділок, 1 грудня, кілер хотів убити депутата Київської облради В'ячеслава Соболєва, однак поцілив у його 3-річного сина від третьої дружини Інни Соболєвой.

Сам Соболєв у суді назвав прізвища тих, кого треба перевірити на детекторі брехні щодо вбивства. Його дружина Інна погодилася з ним.

До цієї трагедії Соболєва виховувала трьох дітей, синів Давида і від Олександра Соболєва, а також дочку Марію від першого шлюбу. На дружину депутата зареєстровано чимало нерухомості, зокрема, 5 земельних ділянок у селах Лісники Київської області, Мшанець та Збараж Вінницької області. Розмір землі також великий — від 2,5 тисяч квадратних метрів до 11 тисяч кв. м.

Сім'я депутата Соболєва, Країна
Сім'я депутата Соболєва, Країна

Окрім цього Інна Соболєва володіє квартирою у Києві та має 50% прав на ще одну квартиру у столиці. Дружина бізнесмена має у своїй власності 100% акцій фірм Галерея Платинум і Темп Плюс 2018.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

Інна Соболєва отримала 50,8 тис. грн доходу від підприємницької діяльності й 1 млн 80 тис. грн від відчуження чужого майна. Готівкою вона тримає $155 тис., €64 тис. і 150 тис. грн.

У соцмережах, які веде Соболєва, можна знайти багато її сімейних фотографій, знімків з відпочинку, а також фотографій з дітьми. У тому числі з убитим сином Олександром.

3-річний син депутата Соболєва, фото з вільних джерел
3-річний син депутата Соболєва, фото з вільних джерел

Вбивство дитини сталося, коли депутат Київської облради В'ячеслав Соболєв їхав за кермом свого Range Rover. В авто разом із ним на задньому сидінні були його дружина та син. Коли він зупинився на світлофорі, то почув постріл і крик своєї дружини. Невідомі вистрілили просто в трирічного сина депутата.

Нагадаємо, раніше мати загиблого трирічного Сашка Соболєва зважилася на відчайдушний крок.

Як повідомляв портал Знай.uа, Зеленського у кріслі президента України "замінить" двійник: вже погодився і підписав.

Також "Знай.ua" писав, про жорстокий розстріл похресника Білик в Києві: українцям показали фото підозрюваних кілерів.