Що розповідали повії про те, як поводять себе ″вожді″, і чому політикам при владі необхідно зробити камінг-аут, розповів український телеведучий, бізнесмен і блогер Андрій Пальчевський в інтерв'ю Наталія Влащенко.

За словами Пальчевського, українська політика нагадує ″анальний секс у всіх смислах цього слова″.

″Наша політика - принцип курника: всі лягли під вождя, і він їх довбе в залежності від того настою, в якому він перебуває″, - заявив журналіст.

На переконання Пальчевського, влада в Україні дуже сексуальна, адже ″у нас влада і гроші — це одне і те ж″. Тому ті, хто добирається до неї, так не хочуть з нею розлучатися. У цьому сенсі Пальчевський згадав, як Зеленський, балотуючись в президенти, обіцяв, що йде на один термін, однак зараз перестав про це говорити.

″Ви знаєте, що таке влада? Це крутіше, ніж мідні труби. Це сильніший наркотик, ніж гроші. Для жінок влада — це афродізіак. Влада у нас дуже сексуальна. Вона кругом сексуальна, але в нас по особливому, тому що в нас влада і гроші — це одне і те ж″, - зазначив Пальчевський.

Популярні новини зараз
Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни Зібрав долари на "чорний день" - отримай штраф: в Україні змінилися правила зберігання валюти Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень
Показати ще

Андрій Пальчевський, скрін з відео

За словами журналіста, київські повії можуть багато чого цікавого розповісти про ″вождів″.

″Взагалі немає нічого цікавішого, ніж розмовляти з київськими проститутками про те, як поводять себе ″вожді″. От коли, напрклад, ти дізнаєшся, що людина після сексу б'є тебе ногами... І це колишній президент, то ти розумієш, що щось у владі не так.

Вони розповідають такі речі, які тобі багато чого дають зрозуміти... Як кажуть, народи жахнулися б, якщо б дізналися, які нікчеми ними керують. І ти раптом починаєш розуміти: Боже, та як жеж це можна...″, - розпові Пальчевський. При цьому він так і не розкрив ім'я того президента, який бив повію ногами після інтиму.

За словами пальчевського, на такому рівні інформація про особисте життя дає багато для розуміння того, хто знаходиться при владі і для недовіри до політиків, які приховують такі ″скелети в шафі″.

Пальчевський вважає, що політики, які належать до ЛГБТ-спільноти, повинні зробити камінг-аут, щоб не виникало ніяких чуток і недовіри.

″Якщо ми знаємо про такі ″діаспори″, то ми розуміємо, що коли людина Х у нас гей і поряд з нею ще 5 геїв, то скоріш за все, це не обумовлено високими оцінками в університеті а просто спільністю інтересів. От у чому смисл камін-аута. Тому я за те, що якщо люди бачать себе так, то вони повинні про це відкрито говорити, як це робить кандидат в американські президенти. І ні в кого з американців не виникає сумнівів у тому, що це порядна людина″.

Нагадаємо, Пальчевський назвав головні дивацтва в поведінці Зеленського

Як повідомляв портал Знай.ua, Пальчевський підвів підсумки зустрічі Зеленського з Путіним

Також Знай.ua писав, Пальчевський пригадав "грішок" Леоніда Кравчука 30-річної давності