Український підприємець і журналіст Андрій Пальчевський з самого початку пандемії широко висвітлював ситуацію з епідемією коронавірусу в в нашій країні та відкрито критикував українську владу за недолугість у боротьбі з цим небезпечним захворюванням.

Вочевидь, саме це стало причиною переслідування журналіста, який не перестає розкривати реальну ситуацію в країні та в українській медицині, зокрема. Влада перейшла до відкритого цькування Пальчевського, застосовуючи всі можливі засоби, пише Політрада .

Так, влада розгорнула цілу кампанію проти Андрія Пальчевського та вишукує способи порушити кримінальну справу проти журналіста.

Пальчевський, фото: youtube
Пальчевський, фото: youtube

Андрій Пальчевський давно здобув авторитет в українців своїми виступами, завдяки чому він має великі шанси стати мером Києва.

Популярні новини зараз
Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Змішайте банани зі сметаною і вийде торт, краще за Наполеон: рецепт без випічки Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Київстар раптово змінює тарифи: що стосується всіх абонентів
Показати ще

Що ще придумає влада у помсту журналісту, який, по всій видимості, не збирається мовчати і продовжує інформувати суспільство про неготовність чиновників і керівництва країни до епідемії та про їхні злочинні кроки щодо українців.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Пальчевський пояснив, чим погані китайські тести на коронавірус

Як повідомляв портал Знай.ua, Андрій Пальчевський розповів, що хворі на коронавірус масово уникають лікарів

Також Знай.ua писав, Пальчевський спрогнозував долю українців, які застрягли в Польщі