Про лиху вдачу Міхеїла Саакашвілі ходять легенди. І дійсно, Голова виконавчого комітету з реформ України славиться своїми різкими висловлюваннями і емоційними промовами. І це не прикрашає його, як політика, особливо якщо він в такому тоні відповідає простим людям.

Зокрема, Саакашвілі послав до біса всіх своїх критиків, відповідаючи на запитання під час відеоконференції.
Михеилу Саакашвілі задали питання: “А коли будуть конкретні справи”, на що голова виконавчого комітету з реформ сильно розлютився. “Що таке конкретні справи?”, почав “закипати” екс-президент.Грузії.

“От Саакашвілі прийшов, от всіх розчарував – це не справа. Та пішли всі до чорта, хто так думає”, заявив він. “Самі робіть справи, у ваших руках всі”, завершив свій емоційний спіч Саакашвілі.


Безумовно, питання, яке йому задали, був вельми провокаційним. Проте Саакашвілі – представник влади і публічна особа. Він просто не має права відповідати в такому тоні людям, яким би провокаційним не було поставлене йому питання.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Нагадаємо, Саакашвілі сказав, хто врятує українську економіку. Але їх будуть кошмарити.

Як повідомляв Знай.uа, останній транш — Єврокомісія виділила Україні 500 млн після виконання 12 вимог.

Знай.uа писав, "Притула виступає спойлером Кличка", - Лесев розкрив схему перевиборів мера Києва.