Заступник Голови ВР Олена Кондратюк звернулася в Регламентний комітет. Вона зажадала розглянути неетичну поведінку депутата Андрія Мотовиловца від фракції "Слуга народу". Причиною стало застосування сили відносно представника фракції "Європейська солідарність" Марії Іонової.

Про це віце-спікер повідомила на своїй сторінці в Facebook.

"Відверто скажу, я сподівалася, що депутат Андрій Мотовиловець просто публічно принесе свої вибачення, як це зробив голова парламенту Дмитро Разумков від імені керівництва після емоційної сварки та сутички в залі, за що йому окреме спасибі. Але вибачень, я так розумію, ми не почуємо... Тому я написала заяву в Регламентний комітет Верховної Ради з проханням розібратися і дати належну оцінку діям народного депутата", - наголосила Кондратюк.

На її думку, застосування фізичної сили відносно колеги компрометує і ганьбить, як його самого, так і весь парламент. Також Ірина Геращенко з фракції "Європейська солідарність" заявила в Facebook, що їх політсила має намір звернутися до Регламентного комітету.

Популярні новини зараз
Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

"Європейська солідарність" також звернутися до Регламентного комітету щодо неетичної і агресивної поведінки" слуг", - написала вона.

Сам інцидент стався 3 липня під час прийняття змін до закону "Про вищу освіту" та про особливості вступу до закладів вищої освіти осіб з тимчасово окупованих територій Автономної Республіки Крим та міста Севастополя, Донецької та Луганської областей.

В ході конфлікту між депутатами Андрій Мотовиловець підняв руку на депутата Марію Іонову. Нардеп від "Слуги народу" свою провину не визнає і навіть заявив про готовність перерахувати 100 тисяч гривень у благодійний фонд у випадку, якщо його провину доведуть.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, озвірілі братки з гарматами влаштували перестрілку в центрі столиці.

Як повідомляв Знай. ua, нардепу біля заправки влаштували "темну", искромсали все обличчя.

Також Знай. ua писав, що нардеп Лерос розповів, як у Єрмака і Тищенко закінчилася "епоха бідності".