Працівники Генеральної прокуратури спільно зі Службою безпеки 26 червня в селі Горенка Київської області провели обшук в 3-поверховому будинку, який належить родині голови Апеляційного суду Києва Антона Чернушенка.

Про це повідомляє прес-служба ГПУ.

"В ході обшуку було встановлено, що в зазначеному будинку проводяться ремонтні роботи, встановлені ексклюзивні меблі. Вартість лише кухонних меблів становить 178 тисяч гривень, шафа в кімнаті - 50 тисяч гривень, а також була нова побутова техніка в упаковці", - йдеться в повідомленні.

На території будинку виявлені два автомобілі JeepWrangler Rubicon і Mercedes-Benz G-class. Детальніше хід обшуку можна побачити на відео.

ГПУ здійснює досудове розслідування у кримінальному провадженні за фактом незаконного втручання службовими особами Апеляційного суду Києва в роботу автоматизованої системи документообігу.

Популярні новини зараз
Українців попередили про "важкі" платіжки за світло Мобілізація жінок у травні: кому доведеться йти до ТЦК Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити В Україні випустили нову 5-гривневу монетку: чому вона унікальна
Показати ще

Читайте також: Обшук у Апеляційному суді: вилучили документацію і сервери

24 червня Генеральна прокуратура оголосила голові Апеляційного суду Києва Антона Чернушенка про підозру у вчиненні наступних злочинів - незаконне втручання в роботу автоматизованої системи документообігу суду та постанова суддею завідомо неправосудного рішення.

Нагадаємо, 25 червня провели обшук в одному з будинків, який належить голові Апеляційного суду Києва Антона Чернушенка. У нього знайшли незареєстровану зброю, державні номерні знаки, ухвали суду з грифом "секретно", автомобіль.