Прем’єр-міністр Володимир Гройсман повідомив, що нову кандидатуру на посаду Міністра аграрної політики запропонує після консультацій з коаліцією.

Про це прем’єр написав на своїй сторінці у Facebook, зазначивши, що йому шкода прощатись з Кутовим, як з міністром.

"Міністр аграрної політики Тарас Кутовий повідомив про свій намір залишити посаду і повернутись до роботи в інвестиційній сфері, якою він займався раніше. Що ж, мені шкода, але це його рішення", - написав прем’єр.

Також Гройсман зазначив, що, не зважаючи на зміни в керівництві міністерства, Мінагрополітики однозначно продовжить стратегічну лінію на розвиток вітчизняного аграрного сектору.

"Нова кандидатура на посаду міністра аграрної політики буде запропонована після консультацій з коаліцією, але стратегічна лінія на розвиток вітчизняного аграрного сектору буде однозначно продовжена", - повідомив Гройсман.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Як повідомляв портал "Знай.ua", 23 травня міністр аграрної політики та продовольства Тарас Кутовий написав заяву про відставку.