У столиці Латвії Ризі представники поліції затримали 22-річного чоловіка, який зруйнував виставку "Люди Майдану", пише УНН.

"Чоловіка затримали за місцем проживання, в Пардаугаві, в ніч на середу і помістили в ізолятор короткочасного затримання", - йдеться в повідомленні прес-секретаря Держполіції Тома Садовскіса.

У четвер, 8 жовтня, поліція попросить суд застосувати до нього арешт. Другого хулігана продовжують шукати.

Раніше поліція латвійської Риги порушила кримінальну справу з приводу зруйнування виставки "Люди Майдану", яка перебувала на бульварі Брівібас, біля будівлі уряду. Хулігани розтрощили стенди, зняли та розірвали червоно-чорний стяг.

Читайте також: У Білорусі осквернили могилу Михайла Жизневського

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

За словами представника організаторів виставки Сергія Алексєєва, заподіяний хуліганами збиток становить від 25 до 30 тисяч євро. За його словами, виставка перебувала у стадії встановлення, і її відкриття планувалося у вівторок.

Як розповів автор виставки Сергій Мельников, зловмисники були на виставці двічі. Вдень двоє молодих чоловіків зіпсували чотири експонати і порізали прапор, знявши свої дії на мобільний телефон.