Звинувачення, у побитті товариша в одному з московських ресторанів, спростував відомий російський "ласкавий мерзотник" П'єр Нарцис. Так, з'явилася інформація, що артист нікого не чіпав, і більше того, сам є жертвою.

Про це співак розповів кореспонденту одного з російських видань. П'єр заявив, що бійка сталася через те, що невідомий попросив його провести в бар на виступ, тому що його не пускала охорона. А от коли П'єр відмовив допомогти чоловікові, той дістав телефон і почав знімати зірку на відео.

"Він пив пиво на сходах. Коли я відсував його телефон, щоб мене не знімали, він ударив мене кухлем по голові. Осколок один потрапив мені в обличчя, у мене пішла кров", ― розповів Нарцис.

П'єр Нарцис заявив, що не бив у відповідь нападника, а за нього це зробили очевидці інциденту, "російські хлопці".

Популярні новини зараз
Заплатите за троюрідну тітку, яку ніколи не бачили: на українців хочуть повісити борги померлих родичів З'ясовуватимуть після конфіскації: адвокат розповів, як "забиратимуть" авто на користь ЗСУ Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією
Показати ще

"Там стояла купа російських хлопців. Коли він мене вдарив, ці хлопці його наздогнали, і він отримав — не від мене. Його вдарили російські хлопці, які стояли на вулиці. Так його мочили просто!" ― розповів П'єр.

Варто нагадати, що у російського виконавця П'єра Нарциса в Москві в п'ятницю, 9 листопада, ввечері, відбувся конфлікт з одним з відвідувачів бару. Без бійки і пограбування не обійшлося. Співак вдарив потерпілого пивним кухлем по обличчю і забрав його телефон. Потерпілий написав заяву в поліцію, тепер правоохоронні органи розбиратимуться з некерованим чоловіком. Пізніше стало відомо, що телефон побитого чоловіка знайшли біля місця події.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що сотня фанатів на вулиці Воронцове Поле влаштувала побоїще перед матчем Ліги чемпіонів ЦСКА - Рома. Билися по 50 фанатів від російської та італійської команди. Більше сотні учасників бійки розтягнули по московським відділах поліції, повідомляє Mash. Хто переміг у бійці невідомо, але на футбольному полі ЦСКА програв римлянам з рахунком 1:2.

Нагадаємо, початок народної помсти: загорівся будинок ймовірного організатора вбивства Гандзюк.

Як повідомляв Знай.uа кущевська банда і "Цапко" - шикарне життя злочинців, які тримали в страху Росію і не тільки.

Знай.uа писав, відставка Луценка ледь не закінчилася бійкою, Соболєв ледве забрав ноги.