Відома українська співачка Анна Седокова, яка зараз живе і працює в Росії, не може прожити і дня без нових знімків в Instagram. Нещодавно знаменитість похвалилася роллю недоглянутої домогосподарки в кліпі своєї подруги, ведучої і блогера Іди Галич. Так, артистка за сценарієм хоч і вагітна, але все одно йде на тусовку і танцює як може. А ще дуже багато їсть.

"Тааак, дівчатка, включаємо, дивимося і вітаємо Іду @galichida з прем'єрою кліпу! Вітаю 😘🎉👏🏻❤️🥳💥💣😘👏🏻🤗⚡️📽🎉❤️🥳👏🏻🤗💥🎉
У кожної дівчини настає такий момент, коли приходиш на вечірку, а там всі вагітні, або з дітьми 😂❤️А твій останній вагон поїзда ще навіть не під'їхав 😂😭", - пожартувала Седокова. Фолловери залишилися в захваті: "Ви Така класна в кліпііі!!! Така солодка ващєєє😂😂❤️❤️❤️ краща актриса року) вічно вагітна !!❤️😘😅😅😅". "Анюта, в цьому кліпі тільки на тебе дивилася 😍😍😍 обійняти весь кліп хотілося, така лапочка", "😍🤣😂 супер, я стільки задоволення отримала від перегляду. Браво дівчата", "Дівчата, ви супер!) "А у вас є що-небудь безалкогольне? Наприклад, ковбаска" просто порвало 😂👍".

Популярні новини зараз
Тепер в ухилянтів заберуть останнє: змусять платити шалені гроші Довідку можна викидати: чоловіків огорошили новим правилом Українцям виплатять матеріальну допомогу: хто отримає гроші і як оформити заявку Постійна процедура більше не буде катуванням: українцям пояснили прості рішення щодо лічильників
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Анна Седокова виклала дуже пікантну серію фото з маленьким сином Гектором, який вкусив її за п'яту точку.

Також знаменитість відпочивала в Туреччині і зізналася, що потім буде вільна тільки в листопаді. У артистки безліч планів: і концерти дати, і дітей в школу відвести.

А ще Седокова вирішила, що звичайного селфі буде мало, тому сексуально потерся об стіни, знявши це на відео.