Популярна українська співачка Ані Лорак, яка зараз активно будує кар'єру в Росії, вирішила показати фанатам в Instagram дуже зворушливий кадр. Так, знаменитість виставила спільне фото з донькою Софією, судячи з усього, ще з літньої фотосесії. А от з чоловіком Муратом артистка вже дуже давно нічого не викладає.

"❤️", - лаконічно підписала Лорак. Фолловери не змогли пройти повз: "Чому у вас так мало фото з чоловіком?", "А чому Мурата немає.?", "Мурата немає. Вони ж розлучилися давно", "Як хочеться вас з Муратом знову побачити разом🙏".

Популярні новини зараз
Карткою – 10 грн, готівкою – 15: в Україні знову підвищують ціни на проїзд Тепер в ухилянтів заберуть останнє: змусять платити шалені гроші Будуть мобілізовані до ЗСУ: Рада прийняла важливе рішення Старі сковорідки не доведеться викидати: як у домашніх умовах подарувати посуду друге життя
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Ані Лорак вирішила показати чергове селфі з машини. Недоброзичливці знайшли на знімку не тільки сліди фотошопу і пластики, але ще й примітили ознаки алкоголізму.


Також знаменитість вбралася в коротке чорно-біле плаття і досить громіздкі черевики. Образ співачка доповнила важким вечірнім макіяжем, однак це багатьом не сподобалося.


А ще артистка позувала в одному тільки махровому халаті з чашкою кави, а ось шанувальники помітили сліди фотошопу: великий палець на нозі виглядає дуже ненатурально.