Відома українська співачка Анна Седокова, яка зараз живе і працює в Росії, не може прожити і дня без нових знімків в Instagram. Нещодавно знаменитість показала уривок зі зйомок кліпу своєї подруги Іди Галич "Знайти тебе". Так, артистка зіграла роль вічно вагітної матусі, яка безперервно їсть. Знаменитість похвасталася акторськими задатками і пожартувала, що відразу піде у Великий Театр.

"Я вважаю , що твій день має початися так 😂❤️😘 @galichida Требаааа знайти тебе !
Скажи Іда, я подруга року, що не палила відео до останнього? 😂 Хоча його вже давно можна було викладати 😂😂😂
Взагалі, я планую зараз на акторський в Театральний знову піти , зараз народжу ще одного і відразу вступати ! Хоча з таким талантом я впевнена мені і без навчання можна , відразу у Великий Театр !!! В Буфет 😂😂😂😂 Чудового дня ! Ваша Анна Володимирівна ❤️", - посміялася Седокова. Фолловери не пройшли повз: "В сенсі «зараз народжу ще одного»??? Седокова @annasedokova ти знову вагітна!? 😳", "Аня ви така безпосередня, смішна і в той же час секуальная і приваблива! Ідеальна жінка!", "Не можу😹😹😹😹це так смішно,особливо якщо вдивлятися в обличчя😹😹😹 доброго ранку, @annasedokova,ваш ранок задався😹", "Прикольна туса😹😹😹.. де купити квиток?)".

Популярні новини зараз
Заплатите за троюрідну тітку, яку ніколи не бачили: на українців хочуть повісити борги померлих родичів З'ясовуватимуть після конфіскації: адвокат розповів, як "забиратимуть" авто на користь ЗСУ Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Анна Седокова виклала дуже пікантну серію фото з маленьким сином Гектором, який вкусив її за п'яту точку.

Також знаменитість відпочивала в Туреччині і зізналася, що потім буде вільна тільки в листопаді. У артистки безліч планів: і концерти дати, і дітей в школу відвести.

А ще Седокова вирішила, що звичайного селфі буде мало, тому сексуально потерся об стіни, знявши це на відео.