Відома українська співачка Анна Седокова, яка зараз живе і працює в Росії, не може прожити і дня без нових знімків в Instagram. Нещодавно знаменитість показала новенький кліп на свіжу пісню "Не могу". Так, артистка вирішила не роздягатися, як в більшості інших роликів, а просто пройшлася по вулиці з імбирним чаєм і вафлею, карамель з якої затекла в рукав светра.

"А потім, я показала #НЕМОГУ @akvariym і вона сказала - зустрічаємося завтра в Парку Горького.
Не було нікого, крім нас. Ні візажистів, ні перукарів, ні камер. Я, Вона і чай з імбиром. А ще, карамель затекла до мене в рукав светра.
Я сподіваюся, що ти це побачиш ... #НЕМОГУ ", - поділилася емоціями Седокова. Фолловери взялися коментувати: "Пісня🔥🔥🔥🔥🔥❤️❤️❤️❤️❤️красиво і дуже зворушливо", "Мені здається,що саме такі відео одні з найщиріших 😍😍😍😍😍😍😍А пісня до мурашок 💔💔💔", "🌹👏👏👏 Ганнуся мене пробирає до мурашок. Це шедевр. Це вічно", "Анюта, ти і без візажистів та перукарів прекрасна!!! 😘😘😘".

Популярні новини зараз
Компанія Apple "вбила" багатомільйонне місто одним рішенням: тепер можна зносити все Гарчать та кусають оточуючих: серед підлітків шириться дивна субкультура Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Анна Седокова виклала дуже пікантну серію фото з маленьким сином Гектором, який вкусив її за п'яту точку.

Також знаменитість відпочивала в Туреччині і зізналася, що потім буде вільна тільки в листопаді. У артистки безліч планів: і концерти дати, і дітей в школу відвести.

А ще Седокова вирішила, що звичайного селфі буде мало, тому сексуально потерся об стіни, знявши це на відео.