Всесвітньо відома супермодель Хайді Клум і гітарист групи "Tokio Hotel" Том Каулітц, які не так давно оголосили про заручини, відвідали Діснейленд напередодні Різдва. Компанію зірковій парі склали діти топ-моделі і рідний брат співака, Біл.

У своєму Instagram-профілі Хайді опублікувала відео, на якому зірки добре проводили час у Діснейленді.

На відео Клум і Кауліц зі своїми рідними розважаються на тлі каліфорнійського Діснейленду. Для прогулянки закохані знаменитості вибрали парний look. Вони одягли джинсові куртки, штани і червоні шапки Санта-Клауса. При цьому куртка супермоделі була з малюнками Міккі-Мауса.

Популярні новини зараз
Екс-командир звернувся до тих, хто шукає багатодітних дружин та бабусь як "страховку": "Є ще один варіант..." Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись
Показати ще

Варто відзначити, що зірки каталися на американських гірках, гуляли чарівними місцями Діснейленду, пили молочні коктейлі і вели себе як діти.

Раніше ми писали, що нещодавно Хайді опублікувала фото, на якому позує стоячи в дерев'яному будиночку і бажає всім доброго ранку. На моделі все бежеве – вільні брюки, тепла кофта, а зверху довгі теплий кожух. Багато шанувальників було засмучено, що після спокусливого знімка в чорному боді, модель в цей раз приховала струнку фігуру під одягом.

Нагадаємо, що Хайді Клум виходить заміж за хлопця, який молодший за неї на 16 років. Гітарист групи "Tokio Hotel" Том Каулітц зробив їй пропозицію, і вона сказала "Так". У своєму блозі співачка показала щасливі фото і продемонструвала каблучку з діамантом.

Як повідомляв портал Знай.uа, Хайді Клум вже кілька років є суддею популярного закордонного шоу America’s Got Talent і часто на своїй сторінці в Instagram ділиться фотографіями з проекту. Нещодавно вона не змогла втриматися на ногах і впала прямо на сцені.

Також портал Знай.uа писав, що Хайді Клум опублікувала гаряче фото топлес. Для фотографії супермодель зняла все, крім смугастих трусиків. Голі груди зірка скромно прикриває однією рукою, а другою торкається розпущеного волосся.