Відома українська співачка Анна Седокова, яка зараз живе і працює в Росії, не може прожити і дня без нових знімків в Instagram. Нещодавно знаменитість зізналася, що її весела новорічна відпустка зірвався, але вирішила не сумувати з цього приводу. Так, артистка вирішила написати список причин, через які можна радіти, що відпустка не відбулася.

"Фоточек з літа поки немає, але нам і тут нормально! Чудово ! Приголомшлива погода ! Я вважаю , що сила самонавіювання наше все 😂 І так, я зараз внизу наведу 3 причини радіти тому , що ти не полетів у відпустку ! Пропоную тобі доповнити мій список своїми доводами і за найкрутіші отримати від мене лайки і трьох веселих і кмітливих я ввечері привітаю особисто в моєму сторіз ! Подобається ? Ну понеслася !

1️⃣ Можна беспалевно завести ще один акаунт, щоб дивитися сторіз колишнього! Адже якщо б я була зайнята на пляжі, то явно б на це в мене не вистачило часу 🌶
2️⃣Можна навчитися самій робити апероль з шампанського, а не з просекко і вивчити цей новий небачений смак , тому що тобі лінь одягатися і йти по холоду в магазин !Якби я була на курорті, то там явно б аперольчик мені зробив якийсь симпатичний бармен і я б не винайшла новий смак 😃!
3️⃣Ти можеш бути жирненькою і цього ніхто не побачить !!! Адже ти в пальто ковдрі або в фуфайці і 4 штанях, а не у золотому купальнику !!!!
Ураааа!!!! Я така щаслива !!! Ну що, продовжуйте 👇🏼👅", - поділилася емоціями Седокова. Фолловери вирішили підтримати Анну: "Можна всі свята ходити по гостям та зекономити сімейний бюджет😄 ще можна не голити ноги, під колготками не видно😂😂 і не боятися проспати години для засмаги", "Так багато плюсів, серіали, їжа:)", "В холоді ти краще збережешся 😂 а ті хто на сонечку придбають зморшки😍😲😂величезний +++😂", "Блін, Аня!🔥🔥🔥 Це вогонь 😂😂😂".

Популярні новини зараз
ПриватБанк скасував плату за важливу послугу: до кінця року не візьмуть жодної копійки Відмова від повістки – не порушення? Суд розповів, хто буде правий Подорожчає не лише електроенергія: комуналка стане непідйомною ношею Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Анна Седокова виклала дуже пікантну серію фото з маленьким сином Гектором, який вкусив її за п'яту точку.

Також знаменитість відпочивала в Туреччині і зізналася, що потім буде вільна тільки в листопаді. У артистки безліч планів: і концерти дати, і дітей в школу відвести.

А ще Седокова вирішила, що звичайного селфі буде мало, тому сексуально потерся об стіни, знявши це на відео.