Російська актриса фільмів для дорослих та учасниця телешоу "Дом 2" Олена Беркова занурилася в ополонку на Водохреще з високою температурою. Після того, як жінка повернулася додому, її температура спала.

Про це вона повідомила на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram і виклала відповідне відео.

"Дивіться, як це було у мене в цьому році. Я думала, що не зможу, так як температура була 38 і дуже сильна слабкість, збиралася ще напередодні, але не змогла піднятися - сил не вистачило. Такий стан було зі мною вперше в Хрещення, хоча пірнаю я вже 7-ий рік", - написала акторка.

На відео Олена також зазначила, що думала, що не зможе пірнути в крижану воду. Вона повідомила, що вперше зробила це в місті без бані. Після цього Беркова сказала, що "піде спробує водичку".

Популярні новини зараз
Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити Новий закон про мобілізацію: чи позбавлять українців житла за неявку по повістці В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться Жодних довгих дієт та виснажливого спорту: надійний спосіб схуднути до літа
Показати ще

Вона підійшла до ополонки й різко занурилася в воду тричі. Для цього Олена обрала вільний білий одяг.

"Як зазвичай дихання перехопило і я навіть присіла, тільки вийшовши з води, відразу підійшли співробітники МНС допомогли дійти до обігрівається шатра. І в цей раз гул в голові почався неймовірний, але вже через пів години в мене, ніби повернули батарейки!!! Коли я доїхала до дому температури вже не було, а настрій був кращий за цей рік!" - описала Беркова своє пірнання в ополонку на Водохреще.

Актриса також розповіла, що коли дісталася до свого будинку, то високої температури у неї вже не було.

"Це не в якому разі не рекомендація до дії, скоріше за все, навіть не можна занурюватися з нездужанням", - звернула увагу користувачів Мережі Олена.

Завершила свою публікацію вона в піднесеному настрої. У підписі до відео з зануренням в ополонку прозвучали слова Берковой про те, що відчуває себе чудово і бажає того ж читачам.

Нагадаємо, що Віталій Козловський занурився в "ополонку з підігрівом".

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що чоловік викрав іномарку, поки власники пірнали в ополонку на Водохреще: в салоні спала 7-річна дитина.

Як писав "Знай.uа", українські політики і прості люди занурювалися в ополонку і активно ділилися фото і відео в соцмережах.