Відома українська співачка Анна Седокова, яка зараз живе і працює в Росії, не може прожити і дня без нових знімків в Instagram. Нещодавно знаменитість вирушила на відпочинок з дітьми в Арабські Емірати. Так, артистка вирішила поділитися цитатами Шекспіра, однак шанувальники одразу ж звернули увагу на те, як розкішно виглядає мама трьох дітей.

"Достеменно невідомо, ні як виглядав Вільям Шекспір, ні дати народження (переказ відносить нас до двадцять третього квітня 1564 року), але у 18 років він одружився на двадцятишестирічній Енн Хатауей і я впевнена - він точно знав про кохання щось невідоме нам. Адже не дарма в найромантичнішій п'єсі «Ромео і Джульєтта» слово «кохання» зустрічається сто п'ятдесят разів 💓💓💓💓💓.
Ось мої улюблені цитати Шекспіра. Зберігайте в собі підбірку ✅
🖌Пізнавши смак справжнього кохання, я змушений визнати, що королі дуже бідні. І нехай я залишуся незрозумілим.
🖌Немає перепони в цьому світі, подолати які було б не під силу для щирого кохання.
🖌щирих почуттів не виразити в словах відкрито. Якщо ти верзеш всім про них, то двері душі твоєї закриті.
🖌Пізнати справжні щастя і горе в цьому житті можна лише полюбивши і будучи кинутим.
🖌Ви говорите, що істинний голос кохання прекрасний? У такому разі ви не пізнали його, адже справжні почуття виражаються не словами, а ділом.
🖌Людина, яка говорить, що не виставляє свої почуття напоказ насправді і не кохає, оскільки не можна не висловити справами переповнюючі тебе почуття.
🖌Закохатися можна в красу, але полюбити лише тільки душу.
🖌Любов біжить від тих, хто женеться за нею, а тим, хто геть біжить, кидається на шию.", - поділилася Седокова. Фолловери залишилися в захваті: "Боже😍 яка красаа 😻😻💦", "Ви така шикарна! До того ж ще й розумниця!!! Важко знайти гідну партію таким дівчатам(((", "Красиві очі👀", "Анна, ви неймовірна красуня, жіночна, тепла, зачаровуєте! Захоплююся вами! 😍🌺💐".

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Анна Седокова виклала дуже пікантну серію фото з маленьким сином Гектором, який вкусив її за п'яту точку.

Також знаменитість відпочивала в Туреччині і зізналася, що потім буде вільна тільки в листопаді. У артистки безліч планів: і концерти дати, і дітей в школу відвести.

А ще Седокова вирішила, що звичайного селфі буде мало, тому сексуально потерся об стіни, знявши це на відео.