Зовсім недавно почалися зйомки сіквела культового фільму "Малифісента", прем'єра якого відбудеться у 2020 році.

У касті франшизи відбулися деякі зміни. Так, режиисерское крісло замість Роберта Стромберга займе Хоакім Роннінг. На щастя для фанатів, головну роль, як і раніше буде грати Анджеліна Джолі.

Однак, є ймовірність, що легендарну актрису затьмарить її колега по зйомках. Нещодавно в Instagram 60-річної Мішель Пфайффер з'явилося селфі зі зйомок фільму. На фото вона в образі своєї героїні – королеви Інгріт. Поки що невідомо, який за характером персонаж дістанеться Мішель, але можна відзначити, що макіяж і прикраси їй дуже пасують.

Останнім часом культова актриса, до нещастя її фанатів, досить рідко знімається в кіно. З 2010 року в прокат вийшло лише 8 картин з її участю, але всі вони мали комерційний успіх. Наприклад, Пфайффер можна було побачити у "Вбивстві в Східному експресі" та "Похмурих тінях".

Популярні новини зараз
Не просто оновити дані у ТЦК: чоловіків попередили, що буде потім Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було
Показати ще

Раніше повідомлялося, що голлівудські режисери і сценаристи всі як один відмовляються працювати з Анджеліною Джолі. А виною тому стала навіть не скандальна репутація популярної актриси, а її хвороблива худорлявість.

Цю інформацію повідомляють американські джерела.

У ЗМІ говорили, що після зйомок у Лондоні фільму "Маліфісента-2" Анджеліна Джолі буквально залишилася без роботи. Колись мегапопулярну і високооплачувану актрису ніхто не хоче запрошувати на зйомки, так як побоюються за здоров'я і життя багатодітної матері.

Нагадаємо, відома голлівудська актриса Анджеліна Джолі після невеликої перерви знову повертається на великий екран. Відомо, що актриса готується до нової ролі.

Раніше Знай.uа повідомляв, фанати популярного серіалу "Розповідь служниці" нарешті можуть побачити у мережі новий трейлер.

Також Знай.uа писав, голлівудська актриса Марго Роббі опублікувала у своєму Instagram новий знімок в образі Харлін Квінн.