Скандальна українська співачка Ані Лорак, яка зараз живе і активно будує кар'єру в Росії, а також їздить з концертами по російських містах, презентуючи своє шоу "Діва", вирішила в черговий раз підігріти інтерес публіки до своєї персони. На своїй сторінці у соцмережі артистка виклала нове фото, на якому позує на прогулянці.

На фотографії, яка з'явилася в записі Ані Лорак, вона постала на огляд публіки в "рокерському" образі. На ній тепла шкіряна куртка чорного кольору, під якою виглядає біла кофта. На руках – чорні шкіряні рукавички, а на очах темні окуляри. Волосся Лорак зібране ззаду, а у вухах масивні сережки.

Фотографія була зробила на засніженій дорозі в оточенні ялинок, сосен та інших дерев. При цьому на передньому плані видно частину фотоапарата, на який хтось знімає Лорак, яка стоїть трохи далі. З підпису до фотографії стає зрозуміло, що знімок був зроблений напередодні концерту артистки в російському місті Саратов.

"Під прицілом вашої любові. Сьогодні! #Саратов #шоуДива #тур2019", - написала Ані Лорак у підписі до фотографії. Шанувальники не змусили себе чекати і почали активно обговорювати нову публікацію зірки. Так, найвідданіші фанати засипають Лорак компліментами в коментарях, але деякі все ж відзначили, що артистка постаріла, а її намагання зберегти молодість тільки псує її природну красу.

Популярні новини зараз
Дощі, грози і навіть заморозки: шашлик на Великдень доведеться відкласти, синоптики попередили про негоду Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться
Показати ще

"Красуня наша, удачі!", "Загубилася в лісі?", "Ваша любов гріє душу! Прекрасного вечора", "Ані, якщо чесно, то вам блондинкою краще", "Красуня", "Улюблена. Яка ви красива! Саратов чекає. У Саратові живу я, але, на превеликий жаль, я не зможу прийти. Але я дуже рада за інших людей!", "З нетерпінням чекаю зустрічі з вами", "Красива, розумна і талановита", "Вистачить фотографуватися, як дівчисько. Пора зрозуміти, що життя не складається з одних фотографій", - пишуть в коментарях до фото.

Нагадаємо, мокра Лорак оголилася і тут почалося, шанувальники не стрималися.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Ані Лорак розчарувала навіть російських шанувальників.

Також портал "Знай.uа" писав, що Ані Лорак анонсувала черговий виступ на путінському телеканалі.