Популярна українська співачка Ані Лорак, яка зараз активно будує кар'єру в Росії, вирішила показати фанатам в Instagram нове фото. Нещодавно співачка з'явилася на обкладинці глянцю для майбутніх мам "Кенгуру", позуючи з маленькою донькою Софією. Так, артистка підігріла чутки про другу дитину, хоча поки ніяк не коментує ситуацію. Варто відзначити, що після розлучення з чоловіком Муратом Ані підозрюють у другій вагітності, адже на виступах у турі "Diva" частенько видно кругленький живіт.

"У новому 🌱весняно-літньому номері журналу «Кенгуру»:
🔸наймодніші хіти сезону для випускних, пляжного відпочинку, зустрічей з друзями і міських прогулянок
🔸 фантастична виконавиця, володарка унікального голосу в 4,5 октави Ані Лорак розповіла про творчі плани і сукні для доньки Софії @anilorak", - повідомляють на офіційній сторінці видання. Фолловери ж впевнені у вагітності Кароліни: "Від кого дитина, Кароліна?", "Які гарні!! Обтягуюча сукня підкреслила вагітний животик!", "Ага животик😊вагітна👍👏чи не від Лазарєва 😜👍🌞😘💐💐💐💐💐", "Ви вагітна 😍", "Ви вагітна!Люди ,зверніть увагу на її живіт!Урааа", "Кароліна вагітна????".

Популярні новини зараз
Заплатите за троюрідну тітку, яку ніколи не бачили: на українців хочуть повісити борги померлих родичів З'ясовуватимуть після конфіскації: адвокат розповів, як "забиратимуть" авто на користь ЗСУ Гарчать та кусають оточуючих: серед підлітків шириться дивна субкультура ВПО запропонують розпочати життя з чистого аркуша: як це зробити
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Ані Лорак вирішила показати чергове селфі з машини. Недоброзичливці знайшли на знімку не тільки сліди фотошопу і пластики, але ще й примітили ознаки алкоголізму.


Також знаменитість вбралася в коротке чорно-біле плаття і досить громіздкі черевики. Образ співачка доповнила важким вечірнім макіяжем, однак це багатьом не сподобалося.


А ще артистка позувала в одному тільки махровому халаті з чашкою кави, а ось шанувальники помітили сліди фотошопу: великий палець на нозі виглядає дуже ненатурально.