Відома українська співачка Ані Лорак, яка зараз живе і активно будує кар'єру в Росії, а також їздить з концертами по російських містах, презентуючи своє шоу "Діва", вирішила в черговий раз підігріти інтерес публіки до своєї персони. На своїй сторінці у соцмережі Instagram артистка виклала фото, на якому позує в спокусливому образі.

На фотографії, що з'явилися в записі Ані Лорак, вона постала на огляд публіки у відвертому вбранні. Для фотосесії вона одягла чорні вельветові штани, в які заправила атласну білу блузку завеликого розміру. Під цією блузою в зоні декольте виглядає чорне мереживне бюстьє. Ані Лорак відображена у зухвалій позі з руками в кишенях. Її волосся розпущене і розпатлане, а на обличчі у неї яскравий макіяж.

Ані Лорак не підписала свою фотографію, залишила лише маленький смайлик у вигляді сердечка. Шанувальники не змусили себе чекати і почали активно обговорювати нову публікацію зірки. Так, найвідданіші фанати засипають Лорак компліментами в коментарях, але деякі все ж відзначили, що артистка постаріла, а її намагання зберегти молодість тільки псує її природну красу.

Популярні новини зараз
Цей новий документ видаватимуть ТЦК тим, хто не має військового квитка: зателефонують і перевірять Надія на мікрохвильовку? В Україні почали виписувати величезні штрафи власникам газових плит Україна забуде, що таке війна: ясновидець розповів про майбутнє нашої країни та про те, коли закінчаться бойові дії Фанати засудили Могилевську за заохочення доньки: "Не зробили висновків..."
Показати ще

"Найшикарніша і найбільш талановита співачка країни", "Фатальна жінка", "Вбивча краса", "Шикарна Діва", "Можна нескінченно слухати ваш голос і милуватися вашою красою. Захоплююся!", "Ви божественні, як ніколи!" "Обожнюю цю фотку, ви нереальна. Дуже чекаємо на прем'єру", "Шалено красиві", "Неймовірно красива", "Постаріла", "Кожна ваша фотографія – окремий вид мистецтва", "Незвичайна просто. Чекаю пісню вже", "Ідеал краси", - пишуть в коментарях до фото.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Ані Лорак приміряла образ MARUV. Зірка опублікувала у своєму Instagram нове фото, на якому постала на огляд публіки в дуже пікантному образі.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Ані Лорак розчарувала навіть російських шанувальників.

Також портал "Знай.uа" писав, що Ані Лорак заблукала в лісі перед черговим російським концертом.