35-річний артист Прохор Шаляпін виявив бажання взяти участь у шоу "Холостяк".

Про це знаменитість поділилася у своїх соцмережах, представивши нову заставку для проекту.

Прохор Шаляпін

На заставці його оточують жінки пенсійного віку.

Популярні новини зараз
Дати виплати пенсій "перетасували": чи можна змінити день отримання виплат Україна забуде, що таке війна: ясновидець розповів про майбутнє нашої країни та про те, коли закінчаться бойові дії Довідку можна викидати: чоловіків огорошили новим правилом Українцям виплатять матеріальну допомогу: хто отримає гроші і як оформити заявку
Показати ще

"Переможницю проекту чекає сертифікат на безкоштовне проживання в Будинку Престарілих "Сиві коханці", пише артист під фото.

Варто нагадати, що Романтична реаліті "Холостяк", яке є адаптацією популярного американського проекту "The Bachelor", вже дев'ятий рік виходить в ефір на телеканалі СТБ.

У цьому році місце Холостяка зайняв відомий ведучий Микита Добринін.

У чому головна відмінність нинішнього Холостяка від героїв минулих років, яка дівчина здатна підкорити його серце і чому пари розпадаються після закінчення проекту - на всі ці питання "Знай.іа" відповів незмінний ведучий реаліті Григорій Решетник.

зірка реаліті-шоу "Холостяк" Микита Добринін
зірка реаліті-шоу "Холостяк" Микита Добринін

Ще ми писали про те, що Томас Нойвірт, більш відомий під жіночим альтер-его Кончіта Вурст – австрійський поп-співак і дрег-квін. Переможець конкурсу пісні Євробачення-2014 в Копенгагені. Образ "жінки з бородою" був створений Нойвиртом в 2011 році. З допомогою нього співак прагне дати людям привід задуматися про природу інакшості, ксенофобії і про толерантність. Артист активний користувач Instagram і часто радує шанувальників новинами свого життя.

цього разу Томас Нойвірт опублікував нове фото, яким показав фанатам, що тимчасово повернувся до образу чоловіка. Але, схоже, фанати не були готові побачити такого чоловіка. На знімку, який з'явився в записі Томаса, він постав на огляд публіки в епатажному образі в напівпрозорому вбранні.

Нагадаємо, Притула влаштував Фреймут новий "Підйом"

Як раніше повідомляв "Знай.ua", Кравець з "Квартал 95" роздяглася до гола заради діток

Також Знай.ua" писав про те, що Настя Каменських завоювала американських слухачів, виступивши на радіо