Переможниця конкурсу Євробачення-2018 Нетта Барзілай (Netta) влаштує грандіозний концерт у Києві.

Netta є учасницею фестивалю Atlas Weekend 2019, кажуть організатори.

Netta

Нетта Барзілай зайнялася вокалом ще в дитинстві. Вона закінчила школу, де вчилася музиці, а після цього поступила в музичне училище Рімон.

Нетта Барзілай змінила безліч професій, серед яких: солістка флоту ЦАХАЛ, резидент музичного клубу Bar Giora, інструктор в таборі для музикантів.

В 2016 році співачка почала свою музичну кар'єру. Гастролювала по всьому Ізраїлю.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Варто нагадати, що Епатажна співачка Марув, яку обрали для участі в Євробаченні-2019, але вона відмовилася представляти Україну, стала жертвою зухвалого пограбування. Її вдруге обікрали в аеропорту МАУ, і цього разу темпераментна Марув вже не змогла стримати своїх емоцій і не вибухнути нецензурної тирадою.

Летіла зірка бізнес-класом з Києва до Дубай, і її валізи пошкодили і витягли з них багато особистих речей.

Maruv, учасниця Національного відбору України на Євробачення 2019
Maruv, учасниця Національного відбору України на Євробачення 2019

"Шановні МАУ, ви оху*ли? Другий раз я лечу вашої авіакомпанією, і в мене другий раз розкривають валізу і крадуть звідти речі. Мало того, ще й зламали обидві валізи, з якими я летіла. Скільки, бл*дь, можна?!", - обурилася MARUV на своїй сторінці в Instagram.

Ще ми писали, що Відкриття цьогорічного пісенного конкурсу "Євробачення -2019" може стати одним з найяскравіших. І увійде в історію, організатори конкурсу мають божевільні плани, і якщо їх реалізують, це буде фурор на весь світ.

Організатори конкурсу задумали, що делегації країн, що беруть участь у конкурсі, вийдуть на сцену, зійшовши з трапа літака. По центру сцени їх буде чекати лауреат "Євробачення -1998" Дана Інтернешнл. Артистка виконає дві пісні: спочатку "Тель-Авів", а потім знамениту "Дива".

Нагадаємо, Джамала відреагувала на результати виборів

Як раніше повідомляв "Знай.ua", Джамала приміряла образ скандальної MARUV

Також "Знай.ua" писав про те, що Вєрка Сердючка їде на "Євробачення-2019"