Солістка "золотого" складу групи "ВІА Гра", відома українська співачка Анна Сєдокова написала величезний пост про свою фігуру, попу з целюлітом і виправдалася за фотошоп. Ця історія почалася з поста Ані в Instagram, в якому була фотографія з її величезною дупою. Артистка відображена лежачи на шезлонгу біля басейну спиною до камери, скоріше навіть не спиною, а п'ятою точкою, яка вражає уяву своїми розмірами.

Однак, як виявилося пізніше, Сєдокова занадто захопилася фотошопом, а її попа не тільки в рази менша, ніж на фото, але і покрита целюлітом. Це помітили відпочиваючі в тому ж готелі, в якому проводить свою відпустку Анна. Одна з жінок помітила недосконалі форми Сєдокової і зняла це на камеру, а потім вивалила в мережу. Аня, у відповідь на таке викриття, теж за словом в кишеню не полізла і написала довгий пост про фігуру, секс і щастя.

"Вже кілька днів, до мене підходять люди і кажуть, що я гарна і мені не потрібно переживати, а тим більше виправдовуватися. А я тоді так засмутилася, що записала це імпульсивне відео тоді. І раз вже моє тіло стало предметом обговорення, то давайте поговоримо. @alexander_tsypkin написав пост про те, що худоба нав'язана індустрією і чоловіки люблять жінок з формами. Він, звичайно, цікавіше написав, не як я, але тема варта обговорення. Я ось зараз іноді дивлюся по сторонах і думаю, як же виглядає ця жінка, яка мене сфотографувала.

Популярні новини зараз
Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом "Війна на території росії": відомий астролог назвав час, коли Україна відчує мир Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти Зміни у тарифах: мобільний оператор Lifecell зробив важливе оголошення
Показати ще

І, здається, я її побачила, вони з подружкою дійсно були худими. У них не було целюліту, і абсолютно не було попи. Я ніколи не бачила таких плоских жінок. І я її простила, адже всі ми різні. Хтось скаже – адже ти сама винна, треба менше жерти, більше в залі пахати. І матимуть рацію. Так всі мають рацію. Адже правда різна, але я в цьому житті знаю один секрет привабливості, і він не залежить від розміру твоєї попи, наявності жиру, ваги, віку. Це енергія всередині тебе. Це тепло, яке від тебе виходить. Це добро, яке ти випромінюєш, коли поруч з'являється ВІН або ВОНА.

Найкращий секс буває не з найкрасивішою ідеальної бабою, а з впевненою в собі, готовою отримувати задоволення і віддавати ще більше, а в злих людей може і немає целюліту, але і щастя теж немає. Це я вам як голова фанклубу #пухленькиеносчастливые кажу. Люди худнуть і поправляються, люди роблять помилки і виправляють їх. Це нормально – бути не досконалим, але чи нормально цькувати інших за це. Люблю вас. Напишіть мені свої думки?", - написала Аня.

Нагадаємо, Анна Сєдокова привітала чоловіків гарячим фото в бікіні.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що розпусна Сєдокова осідлала дещо тверде.

Також портал "Знай.uа" писав, що Сєдокова зібрала сексуальних подружок і влаштувала "тройничок".