Відома українська телеведуча і співачка Регіна Тодоренко, яка нещодавно народила первістка російському артисту Владу Топалову, часто привертає увагу фанатів незвичайними постами в Instagram. В цей раз знаменитість опублікувала миле фото з купою валіз, а в підписі до нього розповіла, чим харчується у подорожах, і що потрібно їсти, щоб тримати себе у формі.

Так, на фото, яке з'явилося на сторінці Тодоренко, вона постала на огляд публіки, схоже, на пероні вокзалу, а за її спиною видно поїзд. Перед телезіркою звалена купа сумок і валіз, а сама вона рекламує…гречку. Так, саме гречку Регіна називає суперпродуктом і запевняє, що їла її у подорожах. Для рекламної фотосесії Тодоренко наділа укорочені джинси і коричневе пальто, а на її ногах білі кросівки. Її волосся розпущене і красиво укладене, а на обличчі легкий макіяж і веселий вираз.

"Хочете знати, як тримати себе у формі? Звертайтесь до моєї подруги гречки! Гречка завжди рятувала мене у подорожах, особливо у навколосвітній! У тих країнах, де ми побоювалися їсти національну їжу через антисанітарію, я завжди діставала лоточок із запареною гречкою. Виявилося, що готувати її можна з чим завгодно: з сиром, з м'ясом, з тунцем, з оливками, горіхами, і навіть з курагою і кленовим сиропом. Я навіть навчилася готувати гречане печиво! А іноді я умудряюся в шматочки хамона загортати гречку і виходять такі маленькі закуски. Загалом, гречка – це не тільки смачно, корисно і поживно, але з нею і сертифікат на подорож або свою унікальну валізу можна виграти у конкурсі від PROSTO. Я ось створила такий, щоб усі відразу бачили, як мені догодити. Всі умови конкурсу на сайті https://krupa-prosto.ru/", - написала Тодоренко у підписі до фото.

Популярні новини зараз
Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок Кого не мобілізують до армії: перелік професій
Показати ще

Нагадаємо, Тодоренко і Топалов роздають шанувальникам мерседес, гроші та техніку.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Регіна Тодоренко повернулася до зйомок свого шоу, ще й чоловіка експлуатує.

Також портал "Знай.uа" писав, що Регіна Тодоренко показала будинок своєї мрії.