Відома українська телеведуча і співачка Регіна Тодоренко, яка будує кар'єру на російському телебаченні нещодавно народила первістка, часто привертає увагу фанатів незвичайними постами в Instagram. В цей раз знаменитість опублікувала ролик-анонс нового інтерв'ю для журналу "Кіно Репортер".

Треба сказати, що для цього інтерв'ю Регіна приміряла кілька вельми незвичайних, навіть дивних образів. На деяких кадрах Тодоренко можна побачити в старомодному темному платті з поплившим макіяжем і розпатланою зачіскою. Також на відео Регіну можна побачити в білій сорочці оверсайз та інших сукнях.

У підписі до фото телезірка написала: "В журналі я в образі трохи підгулявшої панянки зі слідами ранкової ум'ятості на обличчі. Дякую всій команді за експеримент. Мені поставили запитання: "як ви ставитеся до хейтерів". І ось хочу у вас запитати, що б ви зробили, якби тисячі людей писали вам, що ви поводитися награно, жахливо виглядаєте і взагалі людина-💩?", - написала вона.

Популярні новини зараз
Залишать останню сорочку: які речі не будуть вилучати в ухилянтів-боржників Крутіший за Audi та BMW: український преміум кар Leleka підкорив серця автолюбителів Нові ціни на соняшникову олію, рис та сосиски: чи спорожніють гаманці Ціни на популярний продукт взлетіли до небес: чому українці вирішили його ігнорувати
Показати ще

Нагадаємо, Тодоренко і Топалов роздають шанувальникам мерседес, гроші та техніку.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Регіна Тодоренко повернулася до зйомок свого шоу, ще й чоловіка експлуатує.

Також портал "Знай.ua" писав, що Регіна Тодоренко показала будинок своєї мрії.