Старший онук Алли Пугачової Микита Пресняков показав шанувальникам серію свіжих сімейних знімків. Але один найбільше привернув увагу підписників його Instagram.

Пресняков показав на фото свою дружину Олену Краснову.

В кадрі 22-річна модель була одягнена в білу сукню вільного покрою з глибоким декольте.

"З цією людиною я готовий закритися в бункері на 100 років і жодного дня нам не буде нудно", — підписав посаду 28-річний онук Алли Пугачової.

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз
Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Шанувальників одразу ж наштовхнули фото на думку, що жінка вже вагітна.

"Коли у Вас народиться дитина, Галкін стане наймолодшим прадідусем в світі!" , - коментують підписники.

На що отримали досить грубу відповідь Микити.

"Вітаємо! Ви стали володарем досягнення 50-тисячного коммент "схоже, що в пузику хтось є" за останні 5 років! Ваш виграш дорівнює цілим ***".

весілля Преснякова

Раніше старший онук Пугачової перетворився на справжнього красеня. Нагадаємо, Микита Пресняков вперше вивів на публіку свою наречену-школярку.

Нагадаємо, Алла Пугачова показала дивне фото, чим неабияк спантеличила своїх шанувальників в соцмережі. Деякі фолловери не зрозуміли, в чому суть публікації очі дочки, віддані фанати співачки почали розхвалювати Аллу Пугачову і зробили масу компліментів її донечці Лізі.

Як повідомляв Знай. ua, Галкін розполохав малюків у дитячому парку.

Також Знай. ua писав, що Пугачова показалася на публіці вперше після гучного скандалу.