Відома українська співачка Аліна Гросу, яка довгий час жила і працювала в Росії, любить привертати до себе увагу і епатувати публіку, що успішно робить на своїй сторінці в Instagram. Нещодавно знаменитість виставила серію дуже відвертих кадрів, якими балує фанатів досить рідко. Так, артистка позувала на балконі в еротичному чорному вбранні, засвітивши масивні груди і сідниці.

"Дружина - не завжди повинна бути черницею:)..для підігрівання інтересу чоловіка, іноді в тобі має прокидатися мааааленьке чортеня 😈🤪 і будь ти вдома, за плитою, на роботі або на прогулянці.. по можливості, завжди потрібно намагатися виглядати добре і його очі будуть, як раніше горіти😊😊😊", - поділилася емоціями Гросу. Фолловери взялися коментувати: "На ночнушку схоже🤣", "Сашкові пощастило❤️", "Шикарна 🔥🙈", "Карколомна і сексуальна красуня", "Ти дуже гарна 😍", "Жопа🔥", "Краса це дар,,, і у тебе з ним все в порядку.... Крута.... 🔥".

Чудові новини! Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Популярні новини зараз
У ТЦК потрібно і жінкам: кому з українок загрожує мобілізація після 18 травня Дати виплати пенсій "перетасували": чи можна змінити день отримання виплат Встановлення інвалідності буде проходити по новому: які документи готувати для МСЕК Постійна процедура більше не буде катуванням: українцям пояснили прості рішення щодо лічильників
Показати ще

Читай Знай.uа у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Нагадаємо, Аліна Гросу показала свою "Таємну любов".

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Гросу вперше похвалилася нареченим.

Також портал "Знай.uа" писав, що Аліну Гросу застукали в обіймах молодого красеня.