Відома актриса, зірка українських серіалів Євгенія Лоза вийшла заміж за російського актора Антона Батирєва. Закохані зіграли весілля у Москві у п'ятницю, 23 серпня.

Молодята поділилися зворушливим весільним фото в Instagram. На ньому Лоза і Батирєв ніжно цілуються, демонструючи обручки.

Читай Знай.uа у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

"Дівчинко моя РІДНА, я дуже-дуже тебе кохаю!!!", написав Антон під спільним фото.

Популярні новини зараз
Нові правила військового обліку: українців штрафуватимуть без їхнього відома ПриватБанк скасував плату за важливу послугу: до кінця року не візьмуть жодної копійки Гороскоп на тиждень 6-12 травня для всіх знаків Зодіаку: труднощі Близнюків, союзники Скорпіона та успіхи Риб Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу.

Торжевство пройшло скромно, у вузькому колі близьких друзів. Євгенія вбралася у просту білу сукню, відмовившись від прикрас.

За словами Євгенії, вони з Антоном познайомилися у Києві у 2018 році на зйомках картини "На качелях долі".

"Слава Богу, так склалося, що ми разом тут. Нам вистачає роботи обом, причому ми працюємо в різних проектах. Познайомилися ми теж тут, у Києві", - говорила Лоза.

Нагадаємо, життя Насті Заворотнюк з "Моєї прекрасної няні" в небезпеці.

Як повідомляв портал Знай.ua, Даша Астаф'єва згадала зйомки у Playboy і зірвала з себе одяг.

Також Знай.uа писав про те, зупинилося серце зірки серіалу "Слідство ведуть знавці".