Відомий російський гуморист, чоловік Алли Пугачової Максим Галкін дуже активно веде сторінку Instagram. Нещодавно 70-річна дружина артиста з'явилася на людях в досить відвертому образі, примірявши облягаючі блакитні джинси, кеди з шкарпетками і білий прозорий топ. Так, артистка не тільки покрасувалася новою зачіскою з макіяжем, але й засвітила фігуру.

Думки фоловерів розділились, проте більшість розкритикували Примадонну: "Мумія", "Опудало Безсмертне", "Жах🙄", "Бідна Алла! Всі старання виглядати молодою терплять крах. Цей стіг її волосся - суцільний жах!", "вульгарно такі прозорі блузки носити в будь-якому віці", "Що в ЦЬОМУ залишилося від Пугачової? Якщо це взагалі -жінка глибоко за 70....Клон або чергова барбі?", "Який жах.", "А крізь кофточку просвічуються складки жиру, що вивалюються з джинсів", "а якщо зняти перуку і змити грим?".

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще