Учасниця відомої української поп-групи Open Kids Аня Музафарова на початку літа 2019 оголосила про свій відхід. Це стало великим ударом для інших учасниць групи, адже Музафарова провела в Open Kids три роки.

За словами Ані, причиною її відходу стали сімейні обставини, але вже в липні дівчину помітили у складі російської групи Cosmos Girls. Продюсуванням проекту займається центр Григорія Лепса, а в самій групі виступає його донька Єва Лепс.

У зв'язку з цим Open Kids вирішили влаштувати кастинг для пошуку нової учасниці, а потім запустити реаліті-шоу "Хочу в Open Kids". Вісім фіналісток поборються за звання нової учасниці групи під прицілом відеокамер. Вміння і таланти дівчаток оцінять зіркові експерти Іван Дорн, Сергій Бабкін, Жан Гріцфельдт, фотограф Олександр Порубаймых і Дмитро Монатік.

Перша серія вийде в суботу, 14 вересня.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Нагадаємо, Полякова показала соковиті груди у сукні-кольчузі, оце форми.

Раніше Знай.ua повідомляв, молода дружина Комарова з "Світу навиворіт" дала поради всім модницям.

Також Знай.ua писав, гаряча матуся Сєдокова роздяглася для Playboy.