Альона Омович – 24-річна киянка, яка прославилася у мережі незвичайною зовнішністю. Дівчина зібрала вже більше мільйона підписників в Instagram, з якими ділиться відвертими фотографіями. Модель захоплюється пластичними операціями, вона вже "накачала" силіконом груди і сідниці, через що її охрестили українською Кардашьян.

І в цей раз Альона опублікувала у мережі відверте фото, на якому демонструє ідеальний прес, пишний бюст і об'ємну попу. Для фотосесії Омович одягла відвертий білий костюмчик, який оголив її прес і підкреслив вигини фігури. У підписі до фото дівчина написала: "Качаю прес, читаючи ваші злі коменти… Сміхом. Костюм з нової осінньої колекції @lior_boutique це щось. Правда?". Думки фанатів розійшлися, одним подобається такий образ Альони, а інші звинувачують її в зайвому фотошопі.

Нагадаємо нещодавно майже гола українська Кардашьян прикрилася живою змією.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що українська Кардашьян обтягнула силіконову красу вульгарним леопардом.

Також портал "Знай.uа" писав, що українська Кардашьян порадувала новим відео.