Відома українська співачка Анна Сєдокова, яка зараз живе і працює в Росії, не може прожити і дня без нових знімків в Instagram. Нещодавно знаменитість виклала пікантний ранковий кадр зі своєї квартири в Москві. Так, артистка позувала абсолютно голою, ледь прикрившись ковдрою.

"А скільки ти спиш? Я от сьогодні три рази по годині і ще півтори години в готелі ) Але це перельоти просто. Збираю ніч по хвилинках. Раніше, зовсім мало спала, годин 5 могла кожну ніч.", - поділилася емоціями Сєдокова. Фолловери не пройшли повз: "Ти що спиш гола??", "Я спочатку подумав що на фото ,Ані Лорак лежить)))", "Красуня😍", "Гола спиш?", "Яка жінка", "на фотографії ти така ніжна, м'яка 😍", "Гарна фотографія )".

Популярні новини зараз
Україна забуде, що таке війна: ясновидець розповів про майбутнє нашої країни та про те, коли закінчаться бойові дії Нові тарифи на газ в Україні: скільки він коштуватиме до квітня 2025 року Будете робити це перед працівниками ТЦК – сядете на 8 років: українців суворо попередили Можете залишитися без житла: що треба обов’язково перевірити при купівлі квартири "з рук"
Показати ще