Відомий російський гуморист, чоловік Алли Пугачової Максим Галкін дуже активно веде сторінку Instagram. Нещодавно знаменитість виклав трепетне сімейне фото з коханою дружиною і давніми друзями, відзначаючи Різдво за святковою вечерею у продюсера Олександра Достмана і його дружини Іди. Так, першим ділом шанувальники звернули уваги на зовнішній вигляд Примадонни, яка прийшла в гості з високою зачіскою і ніжним макіяжем, примірявши широкі штани із завищеною талією і чорну футболку-оверсайз.

"Традиційна різдвяна вечеря у друзів 😊 Спасибі Аліку і @idadostman за гостинність!", - лаконічно підписав Галкін. Фолловери не пройшли повз: "Яка Аллочка -Суперррр!!!Ах яка Красуня!!!!", "ОЙ ЯКІ ВСІ СВІЖІ 🤗🔥 ВИДПОЧИВШІ", "Алло, ви дівчинка ! Макс, виглядає навіть старшим;)", "Так, Аллочка 70 років краще виглядає ніж 20 річна дівчина хороший фотошоп Галкін зробив😄", "Яка Алла красуня😍🔥", "Алла стильна красуня 😍", "Борисівна, Ви як дівчинка😍😍😍👍".

Популярні новини зараз
Українців почнуть жорстоко перевіряти: кому варто приготуватися Скільки насправді чоловіків можуть мобілізувати: військовий розкрив неочікувану правду Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа Отримаєте менше – не дивуйтесь: Пенсійний фонд попередив про зміну розміру субсидії
Показати ще