Відомий російський гуморист, чоловік Алли Пугачової Максим Галкін дуже активно веде сторінку Instagram. Нещодавно знаменитість виклав нове відео-селфі, показавши, який неймовірний подарунок підготували Примадонні її шанувальники в перший день весни. Так, фанати прийшли під вікна сімейства у їх розкішний замок у селі Грязь, прихопивши з собою плакати і величезний букет жовтих квітів, а Пугачова, в свою чергу, роздала автографи та від усього серця подякувала людям, однак вийти до них відмовилася. Варто відзначити, що багато років поспіль Алла і Максим збирають зіркових друзів для святкування першого дня весни, де вимовляють незмінну фразу "Весну дозволяю", і дарують Примадонні жовті квіти, що давно стало традицією.

"Весна 💐

Дорогі друзі, з першою неділею весни вас! З прощеною неділею! З першим днем весни! Прихильники Алли @allamania1975 підготували їй такий сюрприз! Алла їм подякувала і залишила всім автографи, а я пофотався за двох. Дякую вам хлопці за вірність творчості Алли і за збереження традиції її весняного свята!", - поділився радістю Галкін. Фолловери не пройшли повз: "А Алла не фотографувалася? Чому за двох?", "Алла до них схоже так і не вийшла! А Макс молодець!!!", "Як же це важко терпіти фанатів по житті 🙈🙈🙈", "Так хотілося побачити нашу АЛЛУ!!!", "Фани загнали максима на дерево😂😂😂 спускайся вже вони поїхали🤣🤣".

Популярні новини зараз
Українці ломляться у ТЦК перед ухваленням нового закону про мобілізацію: але добровольцями "майже не пахне" У коханні чекають справжні випробування: яким знакам зодіаку краще забути про стосунки Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що в мережі прогримів скандал через сперму Кіркорова, в якому постраждав Галкін.