Відомий російський гуморист, чоловік Алли Пугачової Максим Галкін дуже активно веде сторінку Instagram. Нещодавно знаменитість виклав нове відео з їх з Примадонною донькою Лізою, яка розповіла про таємничого домового, який залишає їм з братом Гаррі чарівні кристали по всьому особняку. Так, дівчинка зізналася, що дітям більше не потрібні блискучі камінчики, а потрібні марки, тому тепер вони задобрюють доброго духа мармеладками в обмін на цінний товар.

"Останнім часом таємничий Домовик залишає Гаріку і Лізі по будинку в несподіваних місцях чарівні кристали 🧙🏻‍♂️ Збагатившись кристалами, діти, налагодили епістолярний зв'язок з магічним світом в простінках і стали замовляти більш земні поштові марки. Що на краще, так як за непрямими ознаками запаси кристалів навіть у такому домовитому господарстві, як у нас, вичерпуються 😊", - поділився емоціями Галкін. Фолловери залишилися в захваті: "Неймовірна Лізочка!❤️❤️❤️❤️❤️", "Я від неї балдію💗💗💗💗🤣🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩", "Чудові у вас дітки удачі їм і вам!" "Диво дівчинка 👏", "Яке у вас диво😻💋🤩😍😘Просто неймовірна Ваша донечка🤩🤩🤩😻💋😍😘", "Чудовий домовик🤩", "Красуня розумниця".

Популярні новини зараз
Компанія Apple "вбила" багатомільйонне місто одним рішенням: тепер можна зносити все Заплатите за троюрідну тітку, яку ніколи не бачили: на українців хочуть повісити борги померлих родичів З'ясовуватимуть після конфіскації: адвокат розповів, як "забиратимуть" авто на користь ЗСУ Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що в мережі прогримів скандал через сперму Кіркорова, в якому постраждав Галкін.