Відомий російський гуморист, чоловік Алли Пугачової Максим Галкін дуже активно веде сторінку Instagram. Нещодавно знаменитість виклав кумедне відео, запустивши новий проект на каналі YouTube під назвою "Музикаліті". Так, артист пояснив, що на шоу він збирає двох музикантів різних поколінь і обговорює з ними найсвіжіші треки, а гостями Максима стали культовий виконавець з 90-х Шура і скандальний Паша Технік. Варто відзначити, що знаменитості не гребують лайливими словами і досить брудно висловлюються, адже YouTube стерпить усе.

"Після цього випуску вас відправлять на карантин!
@shuramedvedev і @techniquepasha підпалили новий #Музыкалити! Ми просили вас залишати побажання в коментах Ютуба по гостям - так от Паша Технік - абсолютний лідер ваших запитів. На численні прохання!!!
Дивіться акуратніше, приберіть дітей подалі‼️", - попередив шанувальників Галкін. Фолловери не пройшли повз: "Боже,мій! Максим..ну що це? Навіщо вам ТУДИ? жахливий формат(на мене).", "Підтверджений
Куди котиться світ..?🤔", "Максим,навіщо тобі це треба? Дивна передача і для кого?", "Хто всі ці люди, крім Максима?😀", "“Грижа мозку» 🤣 такий влучний коментар Максима. Потрібно вводити нову спеціальність в мед інституті! Терміново.🤣🤣", "Після цього випуску нас всіх чекає нарколог".

Популярні новини зараз
"Війна в Україні завершиться несподівано" – пророцтво монаха з гори Афон Мобілізація жінок у травні: кому доведеться йти до ТЦК Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити Готуйте свої гаманці: українцям з 1 липня збільшать виплати, кому пощастить
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що в мережі прогримів скандал через сперму Кіркорова, в якому постраждав Галкін.