Алла Добкіна – 26-річна дочка харківського екснардепа Михайла Добкіна. Дівчина вже встигла вийти заміж і народити первістка, вона займається благодійністю, пропагує здоровий спосіб життя і часто радує фоловерів яскравими кадрами у своєму Instagram. Цього разу красуня показала два цікаві кадри, а підписи до них заговорила про коронавірус.

Як видно на фото, які Алла зробила сама, вона позує в якомусь салоні при повному параді. На ній світла футболка цікавого візерунка, волосся завите і красиво укладене, а на її обличчі яскравий щільний макіяж з кокетливими чорними стрілками і неприродно великими губами. У підписі до фото Добкіна заговорила про коронавірус. За її словами, за час карантину дівчата, поки будуть сидіти вдома, використають всю косметику і засоби для догляду. Також дівчина побажала фоловерам не хворіти і зберігати спокій. "Не треба зараз бігати по ресторанах і клубах – це не останні вечірки у вашому житті. Мийте руки і цілуйтеся тільки в ліжку", - написала Алла.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, раніше красуня показала кілька кадрів з фотосесії в Парижі, куди нещодавно відправилася.

Популярні новини зараз
"Відрізати два міста, прикриваючись миром": відомий екстрасенс визначив плани росії на травень 2024 З'ясовуватимуть після конфіскації: адвокат розповів, як "забиратимуть" авто на користь ЗСУ Українці зможуть отримати грошову компенсацію: кому слід звернутися до відділення "Ощадбанку" Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію
Показати ще